1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Ελαφριά Ενόχληση Στην Κοιλιά Που Καταλήγει Στον Αριστερό Όρχι

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by Jimis, Apr 26, 2012.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. Jimis

  Jimis New Member

  Καλησπέρα σας,Είμαι 27 χρονών και εδώ και 3-4 ημέρες νιώθω δε θα το έλεγα πόνο(δηλαδή δεν πατάω κάποιο σημείο και πονάει) αλλά μια ενόχληση στο αριστερό κάτω μέρος της κοιλιάς η οποία καταλήγει στον αριστερό όρχι.Έκανα αυτοεξέταση στους όρχεις και δεν βρίσκω κάτι ασυνήθιστο,ούτε κάποιο εξόγκωμα ή (μπιλλάκι) ή οτιδήποτε άλλο.Επίσης δε με πονάει συνέχεια αλλά έρχεται και φεύγει.Να προσθέσω πως νιώθω στην κοιλιά ώρες ώρες κάτι σαν αέρια να το πώ και έκανα και ευκίλια.
  Σας παρακαλώ πάρα πολύ πείτε μου τί μπορεί να είναι γιατί διάβασα πως ελαφρύς πόνος στο κάτω μέρος της κοιλιάς και στον όρχι είναι σύμπτωμα καρκίνου και συγχωρέστε με για την έκφραση αλλά έχω χεστεί πάνω μου και έχω αγχωθεί απίστευτα και έκλεισα και ραντεβού σε ουρολόγο σήμερα...
  Περιμένω εναγωνίως την απάντησή σας...Ευχαριστώ εκ των προτέρων...
 2. Νικόλαος

  Νικόλαος Moderator Moderator

  Tα συμπτώματα που περιγράφετε δεν ειναι ανησυχητικά, οπότε ησυχάστε.
  Πρέπει να κάνετε μια επισκεψη σε ουρολόγο για μια κλινική εξέταση και εκτιμηση.
 3. Ελαφρής πόνος στον δεξί όρχι.

  Καλησπέρα, με λένε Αριστείδη και είμαι 16 ετών. Αυτή την χρονιά εχω παρατηρήσει έναν ελαφρύ πόνο ο οποίος ξεκινά απο τον δεξί όρχι και στην συνέχεια ανεβαίνει στο πάνω μέρος της λεκάνης. Μπορώ να πω οτι ο πόνος αυτός δεν βρίσκεται πολύ βαθιά αλλά σχετικά επιφανειακά (νομίζω δηλαδή). Ο πόνος αυτός δεν είναι συνεχόμενος δηλαδή ενώ έχει κάποια διάρκεια, με πιάνει μία στην κοιλία και μια στον όρχι (εναλλάξ).
  Σκεύτηκα μήπως έχει να κάνει με την πίεση που ασκεί το εσώρουχο στους όρχεις, αλλά δεν θε έπρεπε να πονάω και στουε δύο;
  Ελπίζω να μου απαντήσετε σύντομα και σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  Last edited by a moderator: Jul 24, 2013

Share This Page