1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑ

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΛΙΟΝ, Aug 5, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ, ΗΘΕΛΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΕ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΛΟΓΩ ΥΨΗΛΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ ΕΧΩ ΜΠΕΙ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΙΤΑΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΥΣΚΟΙΛΙΟΤΗΤΑΣ. ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΖΟΡΙΑ ΠΗΓΑ ΠΡΙΝ 4 ΜΕΡΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ,ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΡΩΩ ΠΟΛΛΑ ΛΑΧΑΝΙΚΑ,ΦΥΤΙΚΕΣ ΙΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ!!!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Καλησπέρα. Οποιαδήποτε αλλαγή στις διατροφικές μας συνήθειες μπορεί να προκαλέσει δυσκοιλιότητα. Σίγουρα θα πρέπει να συνεχίσεις τις φυτικές ίνες,τα λαχανικά,τα όσπρια και τα φρούτα αλλά παρόλο αυτά θα πρέπει να πίνεις καθημερινά και πολύ νερό γιατί βοηθά στη σωστή λειτουργία του εντέρου. Επίσης ο φυσικός χυμός πορτοκαλιού κάθε πρωί είναι σίγουρα σωτήριος! Αν το πρόβλημα συνεχιστεί και η αφόδευση γίνεται με μεγάλη δυσκολία τότε μπορεί να σου δημιουργηθούν αιμορροϊδες και το πρόβλημα να γίνει ακόμη μεγαλύτερο. Έτσι λοιπόν, αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα θα πρέπει να συμβουλευτείς έναν γαστρεντερολόγο!

Share This Page