1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Διάρροια μετά από χολοκυστεκτομή

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by tororol, May 28, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. tororol

    tororol New Member

    Τον Οκτώβρη του 2013 έκανα λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή. Από τότε έχω σε καθημερινή βάση 2-5 διάρροιες με πόνο, μόνο μετά τα γεύματα. Στην αρχή που χορηγήθηκε το vasosan αλλά δυστυχώς μου είναι ιδιαίτερα δύσκολο να το πιω.. Πολλές φορές με σπασμολυτικά πηγαίνω κανονικά στην τουαλέτα. Οι υπέρηχοι μου, οι αιματολογικές και ένα τεστ κοπράνων που έκανα ήταν όλα καθαρά. Προσπάθησα μια φορά να κάνω ενδοσκόπηση αλλά από τα 4 λίτρα νερό και καθαρτικο το μόνο που συνέβη ήταν να με πιάσει ένας τρομερός πόνος στο στομάχι και έφαγα μια φρυγανιά για να περάσει οπότε τσάμπα ο κόπος.
    Ήθελα να ρωτήσω αρχικά αν υπάρχει κάποια πιο εύκολη προετοιμασία για την κολονοσκόπηση γιατί γενικά με πιάνουν πόνοι στο στομάχι από την αφαγία και το τόσο νερό(μαζί με τον συμπυκνωμένο χυμό) αλλά και αν μπορεί να ευθύνεται η εγχείριση για τις διάρροιες.

Share This Page