1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

χρονια γλοιωτικες αλλοιωσεις!!!

Discussion in 'Οδηγίες και Ανακοινώσεις του Forum!' started by Asta_13, Jun 15, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Asta_13

  Asta_13 New Member

  Καλησπέρα. Μετά από πονοκέφαλο που τον είχα καιρό, αποφάσισα να πάω στο ιατρός. Την πρώτη φορά,μου ειπανε ότι πέρασα μικροεγκεφαλικό , αποτέλεσμα τον αξονικό τομογράφο .Με βάλανε μέσα για 2 μέρες περιμένοντας να βρουν κάτι, το λόγω γιατί πέρασα ενγκεφαλικό. Δεν βρήκανε τίποτα .Η μόνη λύση τους ητανε να κάνω μια μαγνητική εγκεφάλου. και ιδού το αποτέλεσμα . "παρατηρείται μικρής έκτασης χρόνια γλοιωτική αλλοίωση στο αριστερό παρεγκεφαλιδικό ημισφαίριο παρά τη μέση γραμή με προσθιοπίσθια διάμετρο 2,5 cm" Και παρόλου αυτα μου λένε ότι δεν έχω τίποτα το ανισιτικό.
  Κάτι τον 2,5 cm στο κεφαλι μου μέσα είναι τίποτα?
  Η τουλάχιστον να μου εξήγηση κάπιος, τη είναι η γλοιώτικη άλιωση????? Συγνώμη για το γοογλε τρανσλάτε μετάφραση , δεν είμαι έλληνας . ευχαριστώ πολύ!!!
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Γλοιωτική αλλοίωση σημαίνει ότι ο εγκέφαλος έχει κάνει κάποια ουλή μετά από κυτταρική καταστροφή λόγω φλεγμονής ή και άλλων αιτιών. Θα πρέπει να σας δει οπωσδήποτε νευροχειρουργός.

Share This Page