1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Χρόνιος Πόνος δεξιό λαγόνιο (κατω κοιλια)

Discussion in 'Παθήσεις Εντέρου-Σκωληκοειδούς' started by slou, Nov 2, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. slou

  slou New Member

  Εδω και 6 μηνες έχω ενα χρονιο πονο στον δεξιο λαγόνιο (όχι οξύ αλλά συνεχή). Εξετάστηκα για σκωληκοειδίτη, έκανα όλες τις εξετάσεις αίματος, υπέρηχο, αξονική μέχρι και κολοσκόπηση. Σε όσους γιατρούς έχω απευθυνθεί (χειρούργους, παθολόγους, ορθοπαιδικούς,γαστρεντερολόγους) λένε ότι ίσως οφείλεται στο στρες και πιθανότατα είναι ευερέθιστο έντερο αλλά δεν έχω κάποιο θέμα με τις κενώσεις μου ή δεν το έχω συνδυάσει με φαγητό. Ο πόνος είναι σαν να υπάρχει μία κύστη χαμηλά αλλά η ψηλάφηση δεν έδειξε τίποτα. Τι άλλο μπορώ να κάνω ή σε ποιό γιατρό να απευθυνθώ. 'Εχω βαρεθεί να ασχολούμαι χωρίς να υπάρχει διάγνωση...Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Τ
  Το πιο πιθανό είναι να έχετε ευερέθιστο έντερο κι ας μην έχετε πρόβλημα με τις κενώσεις. Είναι σύνηθες φαινόμενο εξάλλου με τόσους γιατρούς που είδατε και τις τόσες εξετάσεις που έχετε κάνει είστε καλυμμένος. Θα έλεγα να το βγάλετε απ' το μυαλό σας και να ελαφρύνετε λίγο τη διατροφή σας κυρίως το βράδυ.
 3. slou

  slou New Member

  Σας ευχαριστώ για την απάντηση
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Παρακαλώ, να είστε καλά !!!:)

Share This Page