1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Χρόνιος Ορχικός Πόνος

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by GiannisKL, Aug 17, 2014.

Watchers:
This thread is being watched by 1 user.
 1. GiannisKL

  GiannisKL New Member

  Καλησπέρα,

  Με λένε Γιάννη και είμαι 28 ετών. Αποφάσισα να γράψω στο φόρουμ γιατί έχω την αίσθηση ότι δίνονται αξιόπιστες απαντήσεις στη σωστή κατεύθυνση.

  Το πρόβλημα μου είναι το εξής: Έχω 6 μήνες ορχεοδυνία.

  Πήγα σε 3 ουρολόγους μέχρι στιγμής. Οι τρίπλεξ υπέρηχοι δεν έδειξαν κάτι. Οι καλλιέργειες δεν βρήκαν μικρόβιο. Και οι 3 είπαν χρόνια προστατίτιδα και έδωσαν αντιβιώσεις τις οποίες πήρα και το μόνο που κατάφερα ήταν να χαλάσω το στομάχι μου.

  Ο πόνος εντοπίζεται στον σπερματικό τόνο και γίνεται πιο έντονος όταν ακουμπά το εσώρουχο.

  Η δική μου άποψη είναι ότι το όλο θέμα άρχισε από στενά εσώρουχα και καθιστική ζωή. Προφανώς έχει γίνει κάποια ζημιά-τραύμα στα νεύρα της περιοχής , δε ξέρω γιατρός δεν είμαι, την αίσθηση μου λέω. Το θέμα είναι πως ξεπερνιέται. Υπάρχει κάποια λύση έστω και χειρουργικά; Σε ποια ειδικότητα γιατρού πρέπει να απευθυνθώ; Το θέμα πιστεύω δεν είναι ουρολογικό...

  Οποιαδήποτε συμβουλή και γνώμη ευπρόσδεκτη.
  Σας ευχαριστώ...

  Να προσθέσω επίσης ότι δεν υπάρχει κανένα σύμπτωμα που να δικαιολογεί διάγνωση προστατιτιδας. Δεν υπάρχουν τσουξίματα ή προβλήματα σε ούρηση ή πόνος κάπου αλλού. Το μόνο σύμπτωμα είναι ο πόνος σε σπερματικό τόνο (εκεί που ακούμπα το εσώρουχο).
  Last edited: Aug 17, 2014

Share This Page