1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Χειρουργείο κάταγμα στο πόδι. Οίδημα.

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by νανι, Apr 12, 2019.

Watchers:
This thread is being watched by 1 user.
 1. νανι

  νανι Member

  Λοιπόν θα πω λίγα λόγια για τη γιαγιά μου.
  Είναι 78 ετών. Έχει άνοια. Είναι υπερβαρη. Ρυθμίζει την υπέρταση με τα χάπια όπως επίσης κι κάτι αλλά, δεν τα ξέρω όλα αλλ νομίζω παίρνει χάπια για τους καρδιακούς παλμούς,και διουρητικα νομίζω. Δεν ξέρω κι πόσα ακόμα. Αλλά ξέρω σίγουρα ότι δεν έχει διαβήτη ή κτι άλλο.

  Έσπασε το πόδι, χειρουργηθηκε, αλλά είναι πρησμένη, οι γιατροί δε μας λένε, καθώς το νοσοκομείο έχει μια πολιτική συγκεκριμένη να μη δίνει λεπτομερείς περιγραφές στους επισκέπτες και έτσι κάνουν τη δουλειά τους πιο κρυφά να το πω έτσι. Δεν ξέραμε καν ποιος γιατρός θα την εγχειρήσει.τελος πάντων.
  Ειναι φυσιολογικό να είναι πρησμένη σε χέρια πόδια και πρόσωπο και να μην έχει ξεπρηστει ακόμα;
  Γιατί συμβαίνει αυτό;
  Επίσης έχει κάνει κατακλίσεις σε φτέρνα και οπίσθια.
  Μήπως δεν την προσέχουν όπως θα έπρεπε; τι θα πρέπει ν γίνει σε αυτήν την περίπτωση;
  Μήπως επειδή έχει άνοια την έχουν παρατημένη, επειδή δεν μπορούν να συνεννοηθούν μζι της;
  3 του μηνός μπήκε στο νοσοκομείο, της έλεγξαν τα χάπια και μετά από πέντε μέρες χειρουργηθηκε. Είναι ακόμα μέσα αλλά δε φαίνεται και πολύ καλά.
  Τι λέτε εσείς;

Share This Page