1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα Αυτό Που Έχω Είναι Αιμοροιδες?

Discussion in 'Κύστη Κόκκυγος' started by anggel, May 22, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. anggel

  anggel New Member

  Γεια σας, ειμαι μια 19χρονη κοπέλα και έχω παρατηρήσει εδώ και δύο μήνες κάτι σαν μπαλίτσες γύρω από την περιοχή του πρωκτού. Στην αρχή ήταν μόνο μία φουσκάλα σαν μπαλίτσα και τώρα έχω δύο.Αιμοραγίες δεν είχα διαπιστώσει, εκτός από την ημέρα εκείνη που είχε τραυματιστεί η περιοχή γύρω από τον πρωκτό κατά λάθος (απο τον σύντροφό μου...χωρίς να θέλει να κάνει διείσδηση απο πίσω). Από τη μέρα εκείνη έχουν περάσει 2 μέρες και νιώθω μία ενόχληση στην περιοχή γύρω απο τον πρωκτό. Επίσης έχει γίνει το σημείο αυτό κόκκινο και νιόθω τσούξιμο τώρα. Είναι πολύ ανησυχητικά αυτά ?
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Κατά την αφόδευση πονάς; Οι φουσκάλες είναι μελανές; Γιατί αν είναι μελανές και σχετικά μεγάλες τότε ίσως μιλάμε για θρομβωμένες αιμορροϊδες!
 3. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Πολύ πιθανα είναι εξωτερικές αιμορροϊδες!
  Αν συνεχίζεται το πρόβλημα θα πρέπει να σας δει ειδικός, μηπως και συνυπάρχει θρόμβωση ή καποια πρωκτίτιδα!

Share This Page