1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Απελπισμένη

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by Joan83, Apr 3, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Joan83

  Joan83 New Member

  Καλημέρα σας. Γράφτηκα στο φόρουμ για να σας ζητήσω μία γνώμη και να δω αν υπάρχει κάποιος ή κάποια με παρόμοιο θέμα. Πριν ενάμιση χρόνο μετά από ένα συνάχι το αριστερό αυτί μου κάτι έπαθε. Τι εννοώ. Από τότε μέχρι και σήμερα και παρόλο τις αγωγές και τα σπρέι που έχω πάρει και παρόλο που γύρισα όλους τους ωρυλάδες της πόλης μου, η κατάσταση δεν άλλαξε. Όταν λοιπόν, μιλάω, χασμουριέμαι,καταπίνω, όταν υπάρχουν δυνατές φωνές στον χώρο και όταν ακουμπάω την περιοχή ή του μάγουλου ή το ίδιο το αυτί, μέσα αυτί μου ακούω έναν θόρυβο σαν να ανεβοκατεβαίνει κάτι, σαν να ακούω τον αέρα του αυτιού. Κάτι τέτοιο. Δεν είναι ηχώ, δεν έχω θέμα με τους ήχους και αν το κλείσω με το δάχτυλο δεν το καταλαβαίνω καλά καλά.Επίσης έξω το καταλαβαίνω σπάνια. Έχω κάνει πόσα τυμπανογράμματα, ακοογράμματα και αξονική λιθοειδών και εγκεφάλου. Επίσης έχω αλλεργική ρινίτιδα όπου παίρνω ομοιοπαθητική αγωγή και πάω καλά και κροταφογναθικό σύνδρομο όπου την άλλη εβδομάδα έχω ραντεβού με τον γναθοχειρούργο. Σας παρακαλώ πείτε μου. Υπάρχει κάποιος με ανάλογη εμπειρία; Θα τρελαθώ στο τέλος.
 2. Joan83

  Joan83 New Member

  Κανείς;
 3. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Καλησπέρα! Έχεις κάνει τις καταλληλότερες εξετάσεις οι οποίες θα έδειχναν οπωσδήποτε τυχόν πρόβλημα. Προφανώς ακούς την πίεση του αίματος και νιώθεις έτσι και ιδιαίτερα στην ησυχία όπως και πλήθος κόσμου, δεν εξηγείται διαφορετικά...

Share This Page