1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ανησυχω

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by Rania25, Jun 16, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Rania25

  Rania25 New Member

  Καλησπέρα.ονομαζομαι Ρανια και είμαι 24 ετών!το πρόβλημα μου είναι το εξής:πριν 1,5 μήνα επαθα μόλυνση στο πίσω μέρος του λαιμού κοντά στα μαλλιά από κάποιο σπυρι!αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να πρηστεί ένας λεμφαδενας!τώρα,νομιζω οτι έχει μειωθεί κάπως και το μέγεθος του είναι σαν του φασολιού !δε με ενοχλεί! πρέπει να το σε γιατρό;κανονικά θα έπρεπε να είχε εξαφανιστεί;:(
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Λογικά αν σταματήσεις να το πειράζεις σταδιακά θα υποχωρεί μέχρι που θα φύγει εντελώς. Εάν διογκωθεί και ενοχλεί τότε θα πρέπει να εκτιμηθεί από χειρουργό.
 3. Rania25

  Rania25 New Member

  Εχω κι άλλο ένα αλλά πολύ μικρό το οποίο σχεδόν έχει υποχωρήσει και δε με ανησυχεί! αυτό πάντως που προείπα δε με ενοχλεί,κι ενώ μίκρυνε κάπως δεν εξαφανίστηκε εντελώς!θα ήταν καλο να πάω σε χειρουργό τώρα ή μόνο αν διογκωθεί πιο πολύ;
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Αφού μίκρυνε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ώστε να πας στον γιατρό. Περίμενε λίγο καιρό να δεις πώς θα συμπεριφερθεί και μετά αποφασίζεις.
 5. Rania25

  Rania25 New Member

  Ευχαριστώ πολύ!είναι δηλαδή φυσιολογικό να έχουμε κάποια λεμφαδενακια στην περιοχή του λαιμού τα οποία μπορεί να μην εξαφανιστούν ποτέ;:_s:
 6. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Ναι βέβαια. Συμβαίνει πολύ συχνά και στα μωρά αυτό και κυρίως στην περιοχή πίσω από τα αυτιά.

Share This Page