1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Ακρατεια αερίων

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by Fargo, Sep 24, 2012.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Fargo

  Fargo New Member

  Εδώ και 3 χρόνια αντιμετωπίζω ακρατεια αερίων, δηλαδή τα αέρια μου φεύγουν χωρίς να καταλαβαίνω απόλυτος τίποτα, και χειροτερεύει η κατάσταση όταν είμαι μπροστά σε κόσμο. Τα αέρια ειναι μικρά και για μεγάλο χρονικό διάστημα, ουδέποτε μου έφυγε τίποτα μεγάλο. Απλά ειναι σαν το εντερο μου ν ειναι ανοιχτό στη ατμόσφαιρα και σε κατάσταση ηρεμίας να μου φεύγουν συνέχεια αέρια χωρίς να νιώθω τίποτα.
  Ο ιατρός μου είμαι ότι ειναι λόγω χαλάρωσης του τόνου του έσω σφυγκτηρα.
  Διάβασα στο Ίντερνετ για κάτι καινούριες μικρές επεμβάσεις που λένε ότι έχουν και καλά αποτελέσματα, ενώ δεν ειναι και επεμβατικες, όπως ειναι μια μέθοδο secca με ράδιο κύματα και εγχυσεις υαλουρολνικου οξύ η σιλικονης που έχουν και καλά αποτελέσματα.
  Δεδομένου ότι το πρόβλημα δεν λέει να σταματήσει σκέφτομαι να δοκιμάσω κάτι πιο δραστικό από το να αλλάξω τι διαιτολόγιο μου μια και αυτές οι επεμβάσεις δεν ειναι χειρουργικές και έχουν λίγες επιπτώσεις.

  Θα ήθελα την γνώμη σας πάνω στο θέμα.

  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  Last edited by a moderator: Sep 24, 2012

Share This Page