1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση ΑΙΜΑΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΙΛΙΟΝ, Sep 13, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ Τ3 ΚΑΙ Τ4 ΑΥΞΗΜΕΝΕΣ ΚΑΙ Η ΤSH 0,00 !!! ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΤΑΤΕΣ!!!! ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΜΗΝΕΣ ΗΤΑΝ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!! ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΕΚΑΝΑ ΔΙΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ!!!!ΕΧΑΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ 12 ΚΙΛΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΕΣ???? ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ???? ΔΙΟΡΘΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΤΙΜΕΣ????
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΝΥΠΟΜΟΝΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ!!!!
  2. sambalisG

    sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

    Οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος!:smile:
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΣΕ ΝΕΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ 20 ΗΜΕΡΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΤΟ THYROSTAT ΟΙ Τ3,Τ4 ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!! ΟΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ Τ3,Τ4 ΕΠΙΣΗΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ!!!! Η TSH ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΜΗΔΕΝ!!!! ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΡΕ???? ΠΟΙΑ ΥΠΟΨΙΑΖΕΣΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ???? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!!!!

Share This Page