1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Αιμαγγειωμα 18εκ.

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by Zoe aimaggeiwma, Oct 7, 2017.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. Zoe aimaggeiwma

  Zoe aimaggeiwma New Member

  :piange::piange:Γεια σας. Είμαι 27 ετών.Ειχα δώδεκα χρόνια ενοχλήσεις κ πρήξιμο άνα διαστήματα πίσω απο τον μηρό. Είχε γίνει λάθος διάγνωση τότε απο αρκετούς γιατρούς τα πρώτα χρόνια και μετά αφού η αιτία δν βριςκοταν Το αμέλησα για πολλά χρόνια και ζουςα Με την ενόχληση.Πριν απο δυο μήνες έκανα επιτέλους μαγνητική γιατί ο πόνος λόγω φόρτου εργασίας ήταν αφορητος και πήρα brufen Gia να ηρεμήσει, κ εμφάνισε ένα αιμαγγειωμα 18 εκ. Που εφαπτει ακριβώς αλλα χωρίς να πιέζει την κυρία αρτυριΑ του ποδιού. Εχω μιλήσει με έναν αγγειοχειρουργο κ έναν όρθ. Χειρουργο κ συμφώνησαν ν περιμένουν 5 μήνες να γίνει κ άλλη μαγνητική για ν δουν αν έχει αλλαγή γτ δν έχουμε κάποιο μέτρο σύγκρισης. Κ αν μεγαλώνει να γίνει αγγειογραφία κ μετά χειτουργειο σε συνεργασία αυτών των δυο. Το θέμα είναι ότι καταλαβαίνω ότι θα είναι ένα επικίνδυνο χειρουργείο θελω να πάρω κ άλλες γνώμες και εχω πολλά ερωτηματικά . Υπάρχει κάποιος να βοηθήσει; :piange::aspetta::piange:
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Θα πρέπει να κάνεις κατά γράμμα αυτά που θα σου πουν. Δεν είναι να παίζεις με τα αγγεία και αυτές οι επεμβάσεις γίνονται σε καθημερινή βάση και με επιτυχία!
 3. Zoe aimaggeiwma

  Zoe aimaggeiwma New Member

  ψάχνω περιπτώσεις σαν και μένα κ στο Ίντερνετ δν βρίσκω κάτι .
  Η άποψη αυτών των γιατρών είναι ότι αν δν μεγαλώνει τλκ να μην το χειρουργησω και να το παρακολουθώ τα επόμενα χρόνια με μαγνητικες. Δν φοβούνται για εξαλλαγή αλλα χωρίς βιοψία δν μπορώ ν καταλάβω πως μου προτείνουν ν τ αφήσουν εκεί.. Και στο μετέπειτα γυμνάζομαι δουλεύω κ δν ξέρω τι το επηρεάζει.
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Να ξέρεις οτι το ίντερνετ μπερδεύει και συγχίζει...

Share This Page