1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

ΑΙΜΑ ΚΟΠΡΑΝΑ

Discussion in 'Παθήσεις Πρωκτού.' started by chx, Oct 15, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. chx

    chx New Member

    ΘΑ ΉΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΓΙΑ ΈΝΑ ΚΟΡΙΤΣΆΚΙ 13ΕΤΩΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΑΜΙΣΗ ΜΗΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΑΊΜΑ ΚΑΙ ΒΛΕΝΝΗ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΟΠΡΑΝΑ..ΑΡΧΙΚΑ Ή ΓΑΣΤΡΕΝΤΕΡΟΛΟΓΟΣ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΣΧΙΣΜΗ ΕΝΩ ΈΧΕΙ ΠΑΡΆΛΛΗΛΑ ΚΑΙ ΔΎΟ ΜΙΚΡΕΣ ΑΙΜΟΡΡΟΪ́ΔΕΣ..ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΠΡΌΤΕΙΝΕ ΚΩΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΆΤΙ ΠΟΥ Ή ΜΙΚΡΉ ΦΟΒΆΤΑΙ ΝΑ ΚΆΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ.. ΥΠΆΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΚΑΚΟΉΘΕΙΑ ΣΕ ΤΈΤΟΙΑ ΗΛΙΚΊΑ?
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Μην πάει το μυαλό σας στο κακό. Αίμα προκαλούν οι αιμορροϊδες, κάποια ραγάδα αλλά και τα πολυποδάκια. Είναι πολύ μικρό το παιδί για να σκέφτεστε έτσι κι αν το οικογενειακό του ιστορικό είναι καθαρό τότε θα πρέπει να ηρεμήσετε. Ναι, αν ο γιατρός το κρίνει απαραίτητο να κάνει την κολονοσκόπηση η οποία είναι η πιο απεικονιστική εξέταση αλλά και που έχει τη δυνατότητα να αφαιρεί επιτόπου και πολύποδες. Γίνεται με μέθη και ο ασθενής δεν ενοχλείται καθόλου.

Share This Page