1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Αφαίρεση υλικών SOS

Discussion in 'Λοιπές Ειδικότητες' started by VasilisGHC, Jul 17, 2016.

Watchers:
This thread is being watched by 1 user.
 1. VasilisGHC

  VasilisGHC New Member

  Καλησπέρα σας, έχω την μητέρα μου που πριν τουλάχιστον 6 χρόνια έσπασε πιο πάνω από τον αστράγαλο το κόκκαλο της με κάποιο τρόπο. Τοποθέτησαν λάμες.

  Λίγο αργότερα, εδώ και 5 χρόνια περίπου, έγινε αφαίρεση δακτύλων ποδιού – στο ίδιο πόδι – εξ αιτίας μόλυνσης μετά από αφαίρεση νυχιού. (Ο γιατρος της ειπε οτι επειδή εχει νευρα δεν θα της κάνει καλη δουλειά)

  Λόγω κακής κυκλοφορίας, η πληγή από την αφαίρεση των δακτύλων όχι μόνο δεν κλείνει, αλλα ανοίγει περισσότερο. Το πόδι είναι πολύ ταλαιπωρημένο με βουλωμένα τριχοειδή αγγεία χαμηλά απ ότι μας είπαν λογω καπνίσματος και με τις λάμες να κάνουν την διαδικασία ακομη χειρότερη αφού πονάει παρα παρα πολύ.

  Σύμφωνα με τον Πατέρα μου που ασχολήθηκε μέχρι σήμερα, ο χειρούργος της δεν αναλαμβάνει να αφαιρέσει τις λάμες.

  Ψάχνω χειρούργο να βρίσκεται στη Βόρεια Ελλάδα, αν μπορεί αν την δει και να αναλάβει την αφαίρεση εφόσον κρίνει ότι γίνεται, τουλάχιστον να φυγουν οι πονοι απο τα υλικά (λάμες) γιατι η κατάσταση ειναι απελπιστική!

Share This Page