1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Πρόβλημα 30 Ημέρες Με Καούρες Και Πονους

Discussion in 'Παθήσεις Στομάχου και 12δακτύλου.' started by GIANNISKAL, Apr 1, 2011.

Watchers:
This thread is being watched by 6 users.
 1. Dimitris1

  Dimitris1 New Member

  Με λένε Δημήτρη και ταλαιπωρουμε εδώ και 45 μέρες με πόνους και μουδιασματα .
  Θα τα πω συνοπτικά. Είχα έντονους πόνους ξαφνικά στο στήθος , σε συνδυασμό με ζαλάδες ,
  μουδιασματα και πόνους στην πλάτη! Έκανα ολες τις Καρδιολογικες εξετάσεις και για την χολή ώσπου καταλήξαμε μετά από ταλαιπωρία στο στομάχι. Έκανα γαστροσκοπηση και κωλονοσκοπηση και καταλήξαμε ότι έχω παλινδρόμηση. Παίρνω zurcazol , Librax, norgesic και αντιβίωση. Η δεύτερη αντιβίωση που πήρα Flagyl με δημιούργησε εμετούς, έντονες ζαλάδες και πόνους στο στηθος και με συμβουλεψε η γιατρός να το κοψω . Έχω κουραστεί πάρα πολυ !!!! Ποσο καιρο κανει να περασει αυτό; Δεν αντέχω άλλο τόσο πόνο . Δεν μπορώ ούτε να δουλέψω και μετά από τόσο καιρο δεν νιώθω καλύτερα. Αυτό είναι που με τρομάζει περισσότερο.
 2. Insomniac

  Insomniac Member

  Τι ειδικοτητα γιατροι σε ειδαν ? Εκτος απο γαστροενετερολογο καλη θα ηταν και η γνωμη γενικου χειρουργου.
 3. Dimitris1

  Dimitris1 New Member

  Ο Γενικός χειρούργος με έστειλε σε γαστροεντερολογο . Οι καρδιολογοι και οι παθολογοι μου λέγανε μυϊκού πόνοι ή άγχος .
 4. Insomniac

  Insomniac Member

  Οι γαστροεντερολογι τι λενε ? Αυτα τα χαπια και παρακολουθηση ? Αν ναι καθε ποσο ?
 5. Dimitris1

  Dimitris1 New Member

  Μου είπαμε να τελειώσω τα zurcazol 2 κουτιά και να ξαναμιλισω μαζί τους. Άρα 4 εβδομάδες. Τώρα είμαι στην Τρίτη εβδομάδα και ακόμα όμως δεν νιώθω καλύτερα.
 6. Insomniac

  Insomniac Member

  Κανε αυτο που σου ειπαν αλλα αν συνεχισει πηγαινε σε αλλο γιατρο.
 7. Dimitris1

  Dimitris1 New Member

  Ευχαριστώ για την συμβουλή. Να ρωτήσω κάτι τελευταίο. η δεύτερη αντιβίωση όπως προανέφερα μου δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα . Την σταμάτησα σήμερα το μεσημέρι. Πότε θα σταματήσουν οι παρενέργειες; Το zurcazol Υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργεί παρενέργειες και αυτο;
 8. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Για να δόθηκε αντιβίωση τότε μιλάμε για ελικοβακτηρίδιο του πυλωρού οπότε και με την διακοπή της Flagyl δεν έχει θεραπευτεί. Θα πρέπει να μιλήσεις ξανά με τον γιατρό σου και να του πεις να σου αλλάξει το σχήμα αλλιώς δε θα σταματήσουν οι ενοχλήσεις...

Share This Page