1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!
Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. Damy

    Damy New Member

    Καλησπέρα!είμαι 21 ετών και πασχω από χασιμοτο!πρόσφατα πήρα τ4 των 50.ηθελα εκτίμηση των αποτελεσμάτων της γενικής αίματος μιας κι έχω ανησυχησει!ήταν όλα καλά εκτός των λεμφοκυττάρων τα οποία ήταν 49,6 με απόλυτη τιμή 4,03 κ φυσιολογικές τιμές από 20-40%.τ α ουδετεροφιλα ήταν 40,8%.να πω ότι 8 μέρες ΜΕΤΑ την εξέταση είχα πονόλαιμο και λίγο πυρετό.μπορει αυτή αύξηση να οφείλεται σε αυτό το γεγονός;
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Ναι βέβαια. Μετά από ένα διάστημα όταν όλα θα είναι καλά θα πρέπει να επαναληφθούν.
  3. Damy

    Damy New Member

    Ευχαριστώ πολύ!δηλαδή,μπορει στον οργανισμό μου να υπήρχε ήδη ο ιός τη στιγμή της εξέτασης και τα συμπτώματα του να μου εμφανίστηκαν 8 μέρες μετα;
  4. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Ναι συμβαίνει κι αυτό. Πολλές φορές τα λευκά είναι ανεβασμένα κι ας μη νιώθουμε άρρωστοι γιατί πολύ απλά υπάρχουν και ιώσεις αθώες και απλές που δεν εκδηλώνουν ή καθυστερούν να εκδηλώσουν συμπτώματα.
  5. Damy

    Damy New Member

    Ευχαριστώ και πάλι!το 2013 είχα κάνει πάλι μία εξέταση στην οποία τα λεμφοκυτταρα ήταν 44% με απόλυτα 3,05 και τα ουδετεροφιλα 48%.μπορει να έχω μία τυχαία αναστροφή του τύπου ή οποία δεν σημαίνει κάτι κακό;
  6. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Όχι δε νομίζω. Κάνε επανάληψη των εξετάσεων και ανάλογα με τα νέα αποτελέσματα θα το συζητήσεις με τον θεράποντα ιατρό σου.
  7. Damy

    Damy New Member

    Θα την επαναλαβω σε ένα μήνα,απλως συγγνώμη κιόλας,ε επειδή δεν κατανόηση την απάντηση προηγουμένως,μπορει να είναι κάτι κακό;:piange:
  8. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Όχι απεναντίας! Μην πάει το μυαλό σου εκεί που δεν πρέπει. Επανέλαβε τις εξετάσεις και θα δεις ότι όλα θα είναι μια χαρά, άδικα ανησυχείς. :)
  9. Damy

    Damy New Member

    Ευχαριστώ και πάλι!ισχύει πως μερικά άτομα έχουν ιδιοσυγκρασιακως μία αναστροφή του τύπου;
  10. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Σπάνια. Παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο.
  11. Damy

    Damy New Member

    Ευχαριστώ και πάλι!και κάτι τελευταίο!υπάρχει περίπτωση να αυξηθούν από έντονο στρες ή από τη θυρεοειδιτιδα χασιμοτο;:^o):
  12. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Όχι, δε μπορεί να συμβεί αυτό.

Share This Page