1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Τι Γίνεται Όταν Το TSH Είναι Σχεδόν Μηδενικό

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by λουλουκα, Aug 18, 2008.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. λουλουκα

    λουλουκα New Member

    Επειδή έχω ένα πολύ μεγάλο όζο θέλει ο γιατρός να ρίξει το TSH στο 0 μπας και αποφύγω την αφαίρεση

    Τη γίνετε ωμός όταν το TSH είναι σχεδόν μηδενικό και αρχίσεις εξωσωματική :confused:

    Δεν είναι πολύ χαμηλή :confused:

    Μπορεί να επηρεάσει αρνητικά την διέγερση :confused:

  2. sambalisG

    sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

    Πόσο μεγάλος είναι ο όζος?
    Εχει γίνει FNA?
    Τι αγωγή εννοεί ο ιατρός για να μηδενιστεί η TSH??
  3. λουλουκα

    λουλουκα New Member

    Ο όζος είναι 2,5χ2,3χ1,9 εκατ.

    Σπινθηρογράφημα ψυχρός όζος

    Παρακέντηση αρνητικό για κακοήθεια

    Όταν έκανα για πρώτη φορά της εξετάσεις αίματος 12-5


    TSH 2,04 Τιμές Αναφοράς 0,27-,20
    T3 1,22 Τιμές Αναφοράς 0,8-2,02
    T4 5,73 Τιμές Αναφοράς 5,13-14,06
    ft3 3,99 Τιμές Αναφοράς 3,0-6,8
    ft4 1,23 Τιμές Αναφοράς 0,8-2,0

    Αντισώματα TRP 8,05 Τιμές Αναφοράς 0,34
    Αντιθυρεοειδικα Αντισώματα ANTI-T 10,00
    Τιμές Αναφοράς 0,115
    Πήρα για 1 μηνα Τ4 50mg

    η εξετάσεις πριν από 15 ημέρες

    TSH 0,587
    Ft3 1,43
    εδώ και 15 ημέρες μου έδωσε το Τ4 75mg
    σε 5 ημέρες ξανά πάω για εξετάσεις
  4. λουλουκα

    λουλουκα New Member

    Συγνώμη ξέχασα να σας αναφέρω και αυτές της εξετάσεις

    Ο όζος είναι 2,5χ2,3χ1,9 εκατ.

    Δεξιός λοβός 5,7χ2,4χ2,3 εκατ.
    Αριστερός λοβός 5,8χ2,4χ2,2 εκατ.

    Βάρος αδένα 33 γραμμάρια

    Συμπέρασμα Οζώδης βρογχοκήλη


    Σπινθηρογράφημα ψυχρός όζος

    Παρακέντηση αρνητικό για κακοήθεια

    Όταν έκανα για πρώτη φορά της εξετάσεις αίματος 12-5


    TSH 2,04 Τιμές Αναφοράς 0,27-,20
    T3 1,22 Τιμές Αναφοράς 0,8-2,02
    T4 5,73 Τιμές Αναφοράς 5,13-14,06
    ft3 3,99 Τιμές Αναφοράς 3,0-6,8
    ft4 1,23 Τιμές Αναφοράς 0,8-2,0

    Αντισώματα TRΟ 8,05 Τιμές Αναφοράς 0-34
    Αντιθυρεοειδικα Αντισώματα
    ANTI-T 10,00 Τιμές Αναφοράς 0-115
    TG 28,02 Τιμές Αναφοράς > 75
    TBG 1,9 Τιμές Αναφοράς 1,5-3,4

    Πήρα για 1 μηνα Τ4 50mg


    η εξετάσεις πριν από 15 ημέρες

    TSH 0,587
    Ft3 1,43
    εδώ και 15 ημέρες μου έδωσε το Τ4 75mg
    σε 5 ημέρες ξανά πάω για εξετάσεις

    Έχω και μια απορία
    Επειδή έχω πάει σε δυο γιατρός, ο ένας λέει ότι έχω HASHIMOTOενώ ο άλλος λέει όχι, εσείς τη βλέπετε.:confused:
    Ευχαριστώ



Share This Page