1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Προστασία Από Τον Ήλιο;

Discussion in 'Παθήσεις δέρματος και υποδορίου' started by Δεσποινα Μ., Jul 18, 2011.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. Καλημέρα!

  Θα ήθελα αν μπορείτε να με ενημερώσετε σε σχέση με την αντιηλιακή προστασία των χειλιών. Πριν μια βδομάδα περίπου πρόσεξα στα χείλη κατι σαν ελιά στο πάνω χείλος, πολύ μικρό, σαν μία τελεία.. Δεν εξέχει από το δέρμα, και το απέκτησα μετά απο 2ημερο σε καμπινγκ, με ήλιο, έκθεση σε σκόνη-άμμο και όχι αντιηλιακή προστασία. Υπάρχει περίπτωση να είναι από τον ήλιο; Τι λέτε να πάω σε δερματολόγο;Δεν έχει μεγαλώσει καθόλου όλο αυτό το διάστημα.
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Καλησπέρα Δέσποινα. Σίγουρα η έκθεση στον ήλιο δεν είναι καλή για διάφορους λόγους αλλά δε θα πρέπει να σε ανησυχεί για την νέα σου ελιά. Μπορεί όντως να ευθύνεται ο ήλιος για την εμφάνισή της αλλά μπορεί να έχει προδιάθεση και ο οργανισμός σου και να είναι και τυχαίο που υπήρξε τη συγκεκριμένη περίοδο ή να προϋπήρχε και απλά να έγινε εντονότερη με τον ήλιο. Ελιές εμφανίζονται καθ'όλη τη διάρκεια της ζωής μας! Καλό θα είναι τώρα το καλοκαίρι σε καθημερινή βάση και μετά την ενυδατική προσώπου και ματιών να βάζεις στο πρόσωπό σου και αντηλιακή προσώπου που φτάνει και στα χείλια. Έτσι θα είσαι προστατευμένη! Στο δερματολόγο να πας μόνο αν μεγαλώσει ή αρχίζεις να βγάζεις μαζικά κι άλλες.
  Last edited by a moderator: Jul 19, 2011
 3. Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση!! Θα ακολουθήσω τις συμβουλές σου!! Καλό καλοκαίρι!
 4. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Καλό καλοκαίρι και σε σένα Δέσποινα! Να είσαι και να περνάς καλά!:smile:

Share This Page