1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!
  1. ΕΛΛΗ

    ΕΛΛΗ New Member

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΖΟΙ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΕΝΑ ΟΖΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑ ΠΡΙΝ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ 1.88εκ.ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΕΠΕΡΝΑ ΜΙΣΟ ΧΑΠΑΚΙ THIRORMON 0,1.ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ 1 ΟΖΟ ΑΥΤΟ ΑΝΥΣΗΧΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΕΝΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ.ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ 6 ΜΗΝΕΣ ΠΙΑ ΕΚΑΝΑ ΕΠΑΝΕΛΕΝΧΟ (ΕΞΕΤΑΣΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΧΟ)ΚΑΙ Ο ΟΖΟΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ 2,5εκ.Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ Ο ΟΖΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ.ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ Η ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΝΩΝΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΧΑΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΛΥΠΤΕ ΤΟ ΜΙΣΟ.
    ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΤΕ?
  2. sambalisG

    sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

    Απ: OZOI

    Η αύξηση ένός όζου σε τέτοιο ρυθμό είναι γεγονός πως ανησυχεί λόγω πιθανής ανάπτυξης νεοπλασίας.
    Δεν είναι λάθος το να δοκιμάσετε διπλάσια δοση αλλά, συνήθως ένας όζος που μεσα σε ένα διάστημα ολίγων μηνών έχει αυξηθεί ετσι, δύσκολα θα ανταποκριθει στην αγωγή, και η εγχείρηση θα είναι μονόδρομος.
    (Φυσικά η παρακέντηση σας έχει εξασφαλίσει -όμως όχι 100%) ;)

Share This Page