1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Κύστη Κόκκυγος - Αντιμετόπιση - Κόστος

Discussion in 'Κύστη Κόκκυγος' started by linakaps, May 9, 2010.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. linakaps

  linakaps New Member

  Καλημέρα σας,

  καταρχάς συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του χρήσιμου αυτού forum.
  έχοντας διαβάσει τις προηγούμενες ερωτήσεις σχετικά με την κύστη κόκκυγος θα ήθελα να σας ρωτήσω τα εξής.

  Είμαι 23 ετών και εδώ και 4 μέρες μου παρουσιάστηκε έντονος πόνος στο σημείο της ουράς, ψηλά στους γλουτούς. ψηλαφίζοντας ανακάλυψα έναν μικρό όγκο στο σημείο του κόκκαλου αρκετά σκληρό. Δεν υπάρχει κοκκινίλα, πρήξιμο ούτε εκροή υγρού η αίματος αλλά παρόλ' αυτά υπάρχει μια τρυπούλα σαν μαύρο σπυράκι. πρόκειται για κύστη κόκκυγος ή για κάτι άλλο? ρωτάω γιατί δεν έχω κάποια προηγούμενη εμπειρία με νοσοκομεία και δεν γνωρίζω σε τι γιατρό πρέπει να απευθυνθώ.

  Τέλος σε περίπτωση που πρόκειται για κύστη, θα ήθελα να ρωτήσω για το κόστος μιας τέτοιας επέμβασης σε νοσοκομείο η ακόμα περισσότερο σε μια κλινική. (έχοντας ζήσει την εμπειρία αρκετών "τυπικών" επεμβάσεων μέσω συγγενικών μου προσώπων σε κρατικά νοσοκομεία έχω πάρα πολλούς ενδοιασμούς για την πληροφόρηση και την μεταχείριση, γι' αυτό θα προτιμούσα μια ιδιωτική κλινική εάν μπορώ να ανταπεξέλθω στο κόστος.)

  Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλησπέρα.!
  Η τρυπούλα ή "μαύρο" σπυράκι όπως πολύ ωραία το περιγράφετε, μπορεί πολύ πιθανά να αποτελεί την "πύλη" εισόδου τριχών και δημιουργία κύστεως κόκκυγος.
  Απο κει και πέρα επειδή δεν επιτρέπεται στο forum, η παρουσίαση οικονομικών στοιχείων κλπ, ή διάφήμιση κλινικών, ιατρών, αν επιθυμείτε μπορώ να σας στείλω PM (μήνυμα) ή επικοινωνήσατε μαζί μου.
 3. linakaps

  linakaps New Member

  Ένα pm είναι εντάξει, πιστευετε ότι λόγο του πόνου είναι κάτι που απαιτεί άμεση προσοχή ή υπαρχει περίπτωση να σταματίσει για να μπορέσω να το κοιτάξω σε δίαστημα μιας εβδομάδας?

  Σας ευχαριστώ για την γρήγορη ανταπόκριση

Share This Page