1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ανακοίνωση Ιατρικός Οδηγός Της Ελλάδας Www.doctors-web.gr

Discussion in 'Προβολή Μελών - Συνεργατών - Εταιρειών' started by bahellas, Mar 18, 2009.

Watchers:
This thread is being watched by 4 users.
 1. bahellas

  bahellas New Member

  Ιατροί της Ελλάδας www.doctors-web.gr

  Βρείτε ιατρούς που δραστηριοποιούνται στον Ελλαδικό χώρο.

  Παρέχετε η δυνατότητα αναλυτικής παρουσίασης του κάθε ιατρού με βιογραφικό σημείωμα, πληροφορίες επικοινωνίας, φωτογραφίες απο τους χώρους των ιατρείων και πληροφορίες για τις παρεχόμενες υπηρεσίες στα ιδιωτικά τους ιατρεία.

  Αν είστε ιατρός και σας ενδιαφέρει να προβληθείτε στο Doctors-Web, παρακαλούμε στείλτε μας τα στοιχεία σας επιλέγοντας απο το Κύριο Μενού του www.doctors-web.gr το link Επικοινωνία ή επικοινωνήστε στο 210 5781264.

  Επίσης μπορείτε να μπείτε απευθείας στην προσωπική σας σελίδα χωρίς να χρειαστεί να μπείτε στο doctors-web με διευθυνση www.doctors-web.gr/το ονομα σας

  Το doctors-web σας παρέχει την δυνατότητα ενός λογαριασμού e-mail αν δεν έχετε με την μορφή [email protected] , με χώρο 10 mb.
  Last edited by a moderator: Mar 18, 2009

Share This Page