1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΑΘΟ

Discussion in 'Παθησεις Θυρεοειδούς και άλλων αδένων.' started by chx, Jul 25, 2015.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
  1. chx

    chx New Member

    ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΝΑΘΟ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΜΕΡΙΑ ΕΧΩ ΕΝΑ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΣΤΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΚΡΟΤΑΦΟΓΝΑΘΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ. ΤΟ ΓΡΟΜΠΑΛΑΚΙ ΤΟ ΕΙΧΑ ΨΗΛΑΦΙΣΕΙ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΙΝ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΩ ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΗΛΑΦΙΣΩ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΕΡΝΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΔΕΞΙΑ. ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΠΙΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΕΖΩ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΝΑΘΟ ΚΑΙ ΓΛΙΣΤΡΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΑΝ ΣΚΛΗΡΥΝΕ Η ΜΕΓΑΛΩΣΕ. ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΚΑΡΚΙΝΟ,ΓΙΑ ΛΕΜΦΩΜΑ hoghkins ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ;
  2. Kathy

    Kathy Moderator Staff Member Moderator

    Πολλές φορές το διαδίκτυο προκαλεί πανικό! Συνήθως αυτά τα γρομπαλάκια είναι φυσιολογικά και βγαίνουν προκειμένου να προστατέψουν τον οργανισμό από κάποια ίωση είναι η αντίδραση απ' τους λεμφαδένες. Κάποιες φορές εξαφανίζονται αλλά κάποιες μπορούν να παραμείνουν και για χρόνια. Αν ενοχλεί ή μεγαλώσει τότε πρέπει να εκτιμηθεί από χειρουργό.

Share This Page