1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Ερώτηση Ερωτήσεις!

Discussion in 'Κύστη Κόκκυγος' started by MEGATIXOS, Apr 29, 2013.

Watchers:
This thread is being watched by 3 users.
 1. MEGATIXOS

  MEGATIXOS New Member

  //delete
  Last edited: Jun 30, 2017
 2. Kathy

  Kathy Moderator Staff Member Moderator

  Αγαπητέ Κώστα, επειδή φαίνεσαι πολύ αγχωμένος και είμαι σίγουρη ότι δεν έχεις διαβάσει το υπόμνημα του χειρουργού μας, στο παραθέτω εδώ για να το διαβάσεις και για να σου λύσει τις περισσότερες απορίες σου μιας και λόγω των ημερών ο χειρουργός μας ίσως και να μην μπορεί να ανταποκριθεί άμεσα στα ερωτήματα που σε προβληματίζουν. Πάτα στον παρακάτω σύνδεσμο και θα τα διαβάσεις όλα εδώ: http://www.surgeryonline.gr/580-περί-κύστεως-κόκκυγος.html
  Επίσης θα πρέπει να ξέρεις ότι επειδή πρόκειται για την υγεία σου δεν υπάρχει καμία περίπτωση να φας "κράξιμο" απ' τον πατέρα σου. Καλά θα κάνεις να του το πεις άμεσα μιας και είναι ένα σοβαρό θέμα που αν το αφήσεις θα σου δημιουργήσει πολλά προβλήματα. Όσο για το άγχος σου σχετικά με τις εξετάσεις ρώτα τον γιατρό σου εάν έχεις το περιθώριο να προχωρήσεις στην επέμβαση μετά το τέλος τους.
  Last edited by a moderator: Apr 30, 2013

Share This Page