1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Αποτοξινωτικη μεσογειακη διατροφικη προσέγγιση χαμηλων θερμίδων

Discussion in 'Διαιτητικά θέματα' started by ΙΩΣΗΦ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ, Mar 12, 2008.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. ΙΩΣΗΦ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ

  ΙΩΣΗΦ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Moderator Staff Member Moderator

  Ολες οι προσπάθειες αποτοξίνωσης μεσα απο την διατροφή ,με προτάσεις για μερική η αποκλειστική χορτοφαγία εως και σήμερα στερούσαν απο τον οργανισμό την επαρκή ποσότητα των απαραίτητων αμινοξέων αναγκαία για την σωστή λειτουργία των μεταβολικών διαδικασιών αλλά κυρίως για την συντήρηση της άλιπης μάζας (μυική μαζα,οστική μάζα ,δέρμα κ.λ.π.) Αποτέλεσμα ηταν η εξάντληση του οργανισμού,η κακή συντήρηση του δέρματος(χαλάρωση),η ελάττωση της μυικής μάζας (πτώση μεταβολισμού,αύξηση βάρους,αίσθημα αδυναμίας, κίνδυνος οστεοπόρωσης κυρίως για την γυναίκα.
  Είναι γνωστο οτι πρωτείνες αποτελούν το σημαντικότερο διατροφικό παράγοντα του οργανισμού για την επιβίωση του. Γνωστό είναι ακόμη και η ταυτόχρονη απελευθέρωση τοξικών ουσιών που βλάπτουν τον οργανισμό του ανθρώπου.
  Είναι λοιπόν δυνατό να δοθεί αντι πρωτεινων, μια φόρμουλα των απαραίτητων αμινοξέων φυτικής προελεύσεως απο μη μεταλλαγμένες καλιέργειες οσπρίων χωρίς υπολείματα αζώτου μαζι με τα άλλα θρεπτικά στοιχεία δηλ.φρούτα ,φυτικές ινες,ελαιόλαδο,νερό, ιχνοστοιχεία μέταλλα και πολυβιταμίνες στις σωστές αναλογίες και να επιτευχθεί μια αποτοξινωτικη μεσογειακή διατροφική προσέγγιση χαμηλών θερμίδων εντελώς ακίνδυνη και με θεαματικά αποτελέσματα στο κεφάλαιο δίαιτα η αποτοξίνωση!
  ιωσηφ νικολαιδης- ιατρός

Share This Page