1. Αγαπητε Επισκέπτη. Ευρίσκεσαι στο Πανελλήνιο Χειρουργικό Forum, όπου μπορεις βρείς πληροφορίες για ιατρικά χειρουργικά θέματα που σε αφορούν, όπως επίσης μπορείς να υποβάλλεις ένα καινούργιο δικό σου θέμα-ερώτηση στο φόρουμ. Πρεπει να εισαι εγγεγραμμένος χρήστης για να δεις τα ποστ των μελών ή να δημιουργήσεις δικό σου post ή θέμα (thread)!

Αιμορραγία μετα την εγχείρηση κύστεως κόκκυγος

Discussion in 'Κύστη Κόκκυγος' started by soc2, Jun 25, 2014.

Watchers:
This thread is being watched by 2 users.
 1. soc2

  soc2 New Member

  Καλησπέρα,

  Πριν μια εβδομάδα περίπου έκανα εκτομή κύστης κόκκυγα με laser και με συρραφή.Ήθελα να σας ρωτήσω αν είναι φυσιολογικό το γεγονός ότι έχω αιμορραγία ανά διαστήματα η οποία δεν είναι αμελητέα και επίσης το αίμα δεν είναι καθαρό έπειτα από μια εβδομάδα.Ο γιατρός μου απάντησε πως είναι φυσιολογικό και μου πρότεινε να πηγαίνω στην θάλασσα.Επιπλέον σε τρεις ημέρες τα ράμματα θα βγουν.
 2. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Δεν μπορω να σας απαντησω επακριβως, διότι δεν γνωριζω αν οντως ειναι αιμα ή αιματηρο υγρο. Απο την αλλη μεριά, παρουσιά υγρών αιματηρων με χειρουργημενη κ. κόκκυγα με συρραφη δεν ταιριάζει, διοτι η υπαρξη υγρων μπορεί να σημαινει συλλογη. Το να πηγαινετε στην θαλασσα μ ε ράμματα στην περιοχή δεν νομίζω οτι ειναι πολύ σωστο, αλλα δεν ειμαι εγω αυτος που θα κρινω , αλλα ο χειρουργός σας!:rolleyes:
 3. soc2

  soc2 New Member

  Και σε περιπτωση συλλογης τι μπορει να συμβει; Το αιμα εχει ενα χρωμα προς το ροζ..

  Ευχαριστω και παλι.
 4. soc2

  soc2 New Member

  Α και κάτι που ξέχασα να αναφέρω είναι ότι στο μέρος από όπου προέρχεται η αιμορραγία είχε τοποθετηθεί ένα σωληνάκι μετά την εγχείρηση το οποίο χρησίμευε στην παροχέτευση, αλλά ο χειρουργός είπε να το αφαιρέσουμε από την πρώτη μέρα κιόλας.:confused:
 5. sambalisG

  sambalisG Χειρουργός - Διαχειριστής Staff Member Admin

  Καλημέρα. Εφ'οσον το τραύμα ειναι κλειστό και υπάρχουν ροζ "υγρά" πιθανα αυτα προέρχονται απο το τραύμα το οποίο θα εχει μεσα του συλλογη υγρού. Αυτο σημαινει πως δεν επουλώνει και μπορει βγάζοντας τα ράμματα να ανοιξει. Συμβαι νει πολλές φορές με την "κλειστή"μέθοδο. Αυτο δεν πρεπει να σας ανησυχησει αν αντιμετωπιστεί σωστά. Το τραύμα μενει ανοικτο και κλείνει με αλλαγές σιγα σιγά.

Share This Page